Welkom bij Autorijschool van Wersch.


Het komen tot succes tijdens de rijopleiding begint al bij het uitkiezen van een serieuze rijschool. Uitgebreide informatie en een goede voorbereiding zijn dan ook erg belangrijk.

Door het grote aanbod van rijscholen is het vaak een hele moeilijke keuze om te bepalen welke rijschool nou goed is, oftewel hoe onderscheidt men het kaf van het koren?!

Ben je op zoek naar een deskundige en eerlijke rijschool met al jarenlang een hoog en stabiel slagingspercentage?
Dan ben je bij Autorijschool van Wersch aan het juiste adres.

Autorijschool van Wersch is namelijk een echt familie bedrijf. Al 3 generaties lang hét vertrouwde adres voor een professionele rijles. Kwaliteit/prijsverhouding, betrouwbaarheid en persoonlijke benadering zijn daarbij de belangrijkste basis van onze rijschool.

Wij zijn een fulltime rijschool met flexibele lestijden en staan garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarbij hebben we een vaste rijinstructeur met ruim 20 jaar ervaring.

Met deze ruime ervaring en deskundigheid streven wij ernaar om iedere leerling zo snel mogelijk de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen om op een veilige en verantwoorde manier deel te nemen aan het verkeer.

Natuurlijk zijn wij een gecertificeerde rijschool waarbij de instructeur de wettelijk vereiste instructeursbewijzen bezit. Meerdere malen moeten er ook cursussen worden herhaald zodat we op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot wet en kennisgeving. Waardoor de rijlessen van hoge kwaliteit zijn.

Tevens zijn wij ook faalangstbegeleider.


De rijlessen kunnen naar jouw wens worden ingedeeld en vinden zoveel mogelijk plaats in en rondom het examengebied.
Je wordt thuis of op een andere locatie opgehaald en weer afgezet, alles naar de wens van de leerling.

Volkswagen Golf 7 BlueMotion


De lessen worden gegeven in de allernieuwste Volkswagen Golf 7 BlueMotion, die van alle nieuwe snufjes is voorzien, o.a.:

* Achteruitrijcamera
* Cruise control
* Navigatie met touch screen!

Beleef het zelf.

Autorijschool Ivo van Wersch logo

Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage

Wil je beginnen met rijlessen of heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op: 06-51669810
Of stuur een e-mail naar : iml.dols@gmail.com